Tendens blogg

DEN VIKTIGE MØTEPLASSEN

Den viktige møteplassen!

Jeg er både glad og stolt over å være en del av publikumsmessen i Bergen. I fjor fikk jeg dessverre ikke vært tilstede, så derfor blir det ekstra hyggelig for meg å komme tilbake i år til en messe jeg er blitt så veldig glad i. Flere tanker fra Norges fremste trendekspert under bildet.

hurra Helle_Tjaberg_2_217441_257356_287187.jpg

Interiør & designmessen er en viktig møteplass; ikke minst er den en arena for gode samtaler og genuine møter, forteller Helle Tjaberg, som har fulgt messen tett gjennom alle år både som debattleder og coach for messens leder Trude Vaaga.

Og nettopp det å prate SAMMEN, og ikke bare TIL hverandre synes jeg er spesielt viktig når det overordnede temaet i år er klima og bærekraft. For i mine øyne må vi sammen finne gode løsninger, og da må vi unngå den polariserende debatten.

Jeg synes det er flott at messen speiler mer enn bare kortsiktige trender, at publikum kan komme i direkte dialog med fine leverandører, og at det kommer så mange spennende og reflekterte mennesker som vil dele sine tanker rundt hvordan designverdenen også endrer seg i møte med nye utfordringer. For jeg tror faktisk at noe av det aller viktigste vi som menigmann kan gjøre for klimasaken er nettopp å SNAKKE om den med hverandre. Jeg gleder meg til å ta pulsen på Bergen, samfunnet og designverdenen den siste helgen i oktober!

Helle inviterer til klimaprat på messens scene søndag 27. oktober, og håper så mange som mulig tar turen. Hun tar bl a praten med TV2 profil Eli Kari Gjengedal, Birgitte Hodneland fra Emisoft, Monica Hannestad fra Demos AS og designer Philipp von Hase, bare for å nevne noen.