Tendens blogg

SOLID TENDENS HØST!

I høst skjer det i Tendens. Vi er klar for å inspirere og engasjere tusenvis av mennesker gjennom våre ulike kanaler. Vi går inn i vår mest travle tid på året hvor både konferansen og publikumsmesse går av stabelen i Grieghallen. Ikke minst produserer vi i disse dager en høstutgave av magasinet vårt.

Trude 1 høst collage.jpg

MAGASIN - HØSTUTGAVEN 18. OKTOBER

I samspill med designbransjen og dyktige konsulenter gir vi ut magasinet vårt som et gratis billag i Bergens Tidende. Høstutgaven kommer fredag 18. oktober og er spekket med inspirasjon. Magasinet er også lett tilgjengelig hos alle våre annonsører og hos vårt partnerhotell, Hotel Norge By Scandic midt i Bergen sentrum.

MESSE 25.-27. OKTOBER

I år legger publikumsmessen i Grieghallen vekt på miljøutfordringer. Å speile samfunnets sårbarhet gjennom visuelle tolkninger i messehallens ulike inspirasjonssoner kan nære klimadebatten på en annerledes måte, mener vi. Dessuten har designere god erfaring med å jobbe bærekraftig - en kunnskap verdt å dele med tusenvis av besøkende.

Det faglige messeprogrammet inneholder bl a samtaler med sterke bransjenavn som vil dele sine tanker om hvordan vi skal tilnærme oss klodens største utfordring. Det er messens debattleder og Norges fremste trendekspert, Helle Tjaberg, som leder dialogen. Monica Hannestad fra Demos AS, designer Phillip Von Hase, den velkjente TV2 profilen Eli Kari Gjengedal og Instituttleder ved Institutt for design ved KMD/ UiB, Mona Larsen er blant de inviterte.

Det komplette messeprogrammet offentliggjøres 1. oktober. Vestlandsbasaren ligger allerede som et eget arrangement på Facebook og er blitt et av høydepunktene av det som så langt er delt.

Ønsker du en oversikt over de fantastiske utstillerne, se her:

https://www.tendensmesseogmagasin.com/utstillerliste-2019

TENDENS TALK KONFERANSE 26. OKTOBER

Messens populære fagfrokost krever egen påmelding, og vi har fortsatt noen ledige plasser igjen.

Dette er en nydelig morgenstund med faglig påfyll, frokost, musserende og kaffe. Ville ikke gått glipp!

Se her: https://www.tendensmesseogmagasin.com/tendens-talk-messe