Tendens blogg

MIDT I BYEN BERGEN

Interiør & designmessen 21.-23. september skal tilby mer enn «bare» god design. Messen ønsker å tilby publikum opplevelser, morsomme sofadebatter og de beste smaker via gode kafeer. Med skreddersydde loungeområder skal publikum idéelt sett føle seg som hjemme. Nytt i år er at messen holdes i 1. og 2. etg i Grieghallens spiss og vil være ekstra  lys og trivelig  å besøke. Gjennom store vinduer fra tak til gulv vil dagslyset flomme inn, og utstillerne får lekre flater å vise seg frem på. Messen er mer urban og tilgjengelig enn noen gang!

Messeleder, Trude Vaaga, digger Grieghallens beliggenhet og er takknemlig for å flytte til 1. og 2 . etg i spissen. Messen er urban og lett tilgjengelig for alle. Hun lover  publikum en spennende arena som er skreddersydd ihht Grieghallens formspråk. Det er messens designsjef, Siw Haveland, som har hatt regien på fargepalett og den visuelle utformingen som vil komme til syne på messen. Klikk gjerne på bildet for å lese mer om designhelgen.

Messeleder, Trude Vaaga, digger Grieghallens beliggenhet og er takknemlig for å flytte til 1. og 2 . etg i spissen. Messen er urban og lett tilgjengelig for alle. Hun lover  publikum en spennende arena som er skreddersydd ihht Grieghallens formspråk. Det er messens designsjef, Siw Haveland, som har hatt regien på fargepalett og den visuelle utformingen som vil komme til syne på messen. Klikk gjerne på bildet for å lese mer om designhelgen.

Helgen som er satt, 21.-23. september, er slett ikke tilfeldig. Bergen Design Festival sin designuke avslutter nemlig denne helgen, og messens tidspunkt blir derfor en perfekt avslutning på deres designuke. Sammen kan vi bidra til å skape gode opplevelser i byen, forteller Trude. 

Hvem tar du med deg i Grieghallen? Kom og flytt inn sammen med oss. Vær sosial!