Tendens blogg

NY POSISJON I BERGEN

Interiør & designmessen har lagt bak seg en innholdsrik helg med svært fornøyde utstillere og et engasjert publikum. Visjonen om å posisjonere Bergen som en viktig arena for formidling av interiør og design har stått sterkt i arbeidet, og det ser ut til at publikum favner om en messe som er faglig spisset og som holder høy kvalitet når det kommer til visuell utforming. Vi er uendelig takknemlig for denne tilbakemeldingen -  som selvsagt - bidrar til å styrke vår visjon om å lage gode messer også de neste årene.

Dato for messe i Grieghallen 2019: 20.- 22. september. Les mer under bildet.

Nytt 7 arr bilde.jpg

I tillegg til å formidle design, ønsker vi også å inspirere til at kunst skal være en naturlig del i mennesker liv. Årets kunstutstilling var definitivt noe som bidro til ny kunnskap om kunstfeltet blant mange av de besøkende. Messen ønsker å være en tilrettelegger for å nå ut til flere; og å skape rom for spennende møter mellom mennesker og kunstverk. Kunst utfordrer, nyanserer og dytter. Det trenger vi. Neste års kunstutstilling er allerede på skisseblokken i samarbeid med fagfolk fra kunstfeltet. Dette er spennende!

Trude betongvegg.jpg

Sentrumsnært

Å kunne benytte Bergens storstue, nemlig Grieghallen, har vært et viktig trekk ettersom vi ønsker å være sentrumsnære, fortelle leder Trude Vaaga.

Slik kan vi være urbane og lett tilgjengelige for folk flest.  

Etter flere års erfaring med messearbeid var det med stor iver at arenaen i år ble lagt til 1. og 2. etg i Grieghallens spiss. Utstillerne fikk en unik flate å vise produkter på - hvor både godt dagslys og røffe betongvegger spilte en sentral rolle.

Vi er nå i full gang med å selge standplasser for 2019, ta snarest kontakt hvis interesse: trude@conseptnord.no / M: 980 16 296

“Vi ser helt klart at publikum er engasjert i god design, kvalitet og varighet. Man ønsker å handle møbler og objekter som er bærekraftige og som kan gå i arv. Forbruker legger mer penger i innredning og ser helt klart verdien av godt håndverk. Vi er glade for å være den arenaen som kan bidra med inspirasjon og ny fagkunnskap” - Trude Vaaga -

Til informasjon:

Tendens er en felles samleplattform for alle de som er interessert i interiør, kunst og design. I tett samarbeid med byens bransje blogges det ukentlig og i tillegg lages det nettmagasin flere ganger i året. Følg oss her: www.tendensmesseogmagasin.com

Alle blogginnlegg og nettmagasin utgis på Facebook - følg oss gjerne der og få med deg alle oppdateringer.