Tendens blogg

MULTIBRAND PÅ NESTTUN

Ane Blich House er etterhvert blitt godt kjent som et multibrand i Bergen med ledende merker fra motebransjen. I denne stilfulle butikken i gågaten på Nesttun finner man klær, accessories, sneakers, pumps, solbriller og interiør. En egen avdeling med vintageperler finnes i underetasjen. Her vekkes alle sanser til live!

ane 4.jpeg

I underetasjen hos Ane Blich House får man følelsen av å være i London. Nylig ble vintageavdelingen relansert under navnet «the pink room».

Her er det fylt på med perler fra kjente motehus som Chanel, Missoni, Givenchy og Valentino, og alt ligger alt til rette for kresne og engasjerte vintage kunder.

Ane blich 1 Gry.jpeg

Gry Fenstad, butikksjef. Gry har tidligere jobbet som Visual Merchandiser og region Visual Merchandiser for en stor kjedebutikk. Hun har også vært Visuell leder for oppbygging av nye butikker. Noen av oppgavene har vært styling av vinduer og utstillinger i butikk samt personal shopper for kunder. 

«Jeg er opptatt av å optimalisere det visuelle uttrykket i butikken og kunne veilede kundene våre til å sette sammen det perfekte antrekket for enhver anledning» - Gry -

ane 3.jpeg

Anette Takle, daglig leder. Anette har til tross for sin unge alder rik erfaring fra klesbransjen. Hun har alltid vært lidenskapelig opptatt av mote og trender, og gleder seg stort over å ha hovedansvaret også for den nye nettbutikken som ble lansert tidligere i vår.

«Vi vil fortsette å jobbe for at Ane Blich House skal være det naturlige valget for våre nåværende og fremtidige kunder, enten de vil ha inspirasjon eller om de ser etter antrekk til hverdag, jobb eller fest»  - Anette-

 Les hele den herlige reportasjen i høstutgaven her:

https://issuu.com/hildemork78/docs/tendens_sept_cover