Tendens blogg

PERFORMANCE

Laurie Lax er en britisk kunstner som for tiden er basert på USF Verftet i Bergen. Hun ble uteksaminert fra mastergradsprogrammet ved KMD, Universitetet i Bergen tidligere i år.

Nylige lokale prosjekter: WORDS WHICH TOUCH EACH OTHER IN STRANGE PLACES på Joy Forum (august 2018) og Making a Mark på Hordaland Kunstsenter (juni 2018). Nå er hun klar for performance på kommende publikumsmesse i Grieghallen 21.-23. september.

Laurie ser frem til å invitere besøkende til å oppleve kunst med begrepet “mindlessness” som bakteppe. Å skape genuine møter mellom besøkende og kunsten, og å se hva som skjer “der og da” er noe hun vil vektlegge.

Kunst Vilde Salhus Røed.png

Vilde Salhus Røed har signert verket over. Hun er en av flere spennende kunstnere som gjør seg klar for årets publikumsmesse i Grieghallen 21.-23. september. Utstillingen skal kurateres av Daniela Ramos Arias i samspill med Kunstguide.