Tendens blogg

SAMTIDSKUNST

Bergen har et spennende kunstfelt du bør titte nærmere på.

Kunstgarasjen er en av dem som besitter en solid kompetanse på samtidskunst på Vestlandet, og i tillegg skilter de med et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk.

Daglig leder, Heidi Jaeger, har etterhvert mange års erfaring som kurator og kunstveileder.

Sammen med kollega Magdeli Fosse og Marianne Morild tilbys kunstveiledning hjemme hos folk privat, eller på arbeidsplassen. Flere og flere oppdager oss, og vi forsøker å gjøre oss godt tilgjengelig for folk flest via gode samarbeidspartnere som bl a Kvänum Bergen og Berle Møbler & Interiør, forteller Heidi.

Kunstgarasjen 4.jpeg

Daglig leder Heidi Jaeger på hjemmebane: Kunstgarasjen.

Kunstgarasjen 1.jpeg

Vestlandets største galleri for samtidskunst

 I galleriet selges det kunst fra 120 profesjonelle kunstnere i Hordaland. Kunstnerne er fra 17 land, noen unge og ferske, andre med lang erfaring og anerkjente kunstnerskap. Flere av kunstnerne er representert ved de største museene og kjente private samlinger i Norge. Noen kunstnere er også innkjøpt av store internasjonale museer som MoMa i New York og V&A i London.

Kunstgarasjen holder til i Møllendalsveien 15, langs Store Lungegårdsvann. I tillegg vises salgsutstillinger i restaurant Lysverket (KODE 4) og det nye kulturhotellet OPUS XVI. Klikk på bildet over for å lese hele saken i vår ferske høstutgave.

Foto: Tendens / Tove Lise Mossestad