Tendens blogg

Messetendenser i Bergen!

Norges publikumsmesse, Interiør & designmessen i Grieghallen.

I tett samspill med byens bransje tar Trude Vaaga og et tverrfaglig kompetanseteam sats og lager designmesse i Bergens storstue Grieghallen. Messen skal være urban og lett tilgjengelig for alle. Vaaga er svært ydmyk over å ha plukket fra øverste hylle når det kommer til dyktige fagpersoner. Einar Nilsson fra Tid for Hjem er bare et av flere sterke navn i teamet ( klikk på bildet for presentasjon av årets messeteam). Helgen som er satt, 21.-23. september, er slett ikke tilfeldig. Messens tidspunkt blir nemlig den perfekte avslutning på Bergen Design Festival sin design uke. Sammen gjør vi fagfeltet mer synlig, samtidig som gode opplevelser blir skapt i byen på en mest mulig solid måte.

Det er med stor ro at vi nå kan gå ut med at høstens messe 21.-23. september er vel verdt å notere seg i kalenderen. Utstillernivået er svært spennende, og utstillerne er mange! Store butikker så vel som små nisjeaktører har booket stand. Det er få plasser igjen og vi ber derfor eventuelle bransjenølere om å ta kontakt snarest for mer informasjon. Messekartet skal skreddersys like over påske, og da trenger vi totaloversikten nå, forteller messeleder Trude Vaaga.  "Vi skal tilby mer enn bare god design. Med skreddersydde loungeområder skal publikum kjenne seg hjemme. Denne helgen skal vi bo i Grieghallen"  Trude Vaaga  Foto til venstre: Tove Lise Mossestad. Foto til høyre: Laurie Poast.  "

Det er med stor ro at vi nå kan gå ut med at høstens messe 21.-23. september er vel verdt å notere seg i kalenderen. Utstillernivået er svært spennende, og utstillerne er mange! Store butikker så vel som små nisjeaktører har booket stand. Det er få plasser igjen og vi ber derfor eventuelle bransjenølere om å ta kontakt snarest for mer informasjon. Messekartet skal skreddersys like over påske, og da trenger vi totaloversikten nå, forteller messeleder Trude Vaaga.

"Vi skal tilby mer enn bare god design. Med skreddersydde loungeområder skal publikum kjenne seg hjemme. Denne helgen skal vi bo i Grieghallen"

Trude Vaaga

Foto til venstre: Tove Lise Mossestad. Foto til høyre: Laurie Poast.

"