Tendens blogg

Å gjøre seg flid!

I fjor høst besøkte vi Arven midt i Bergen sentrum. Vi fikk lov til å dekorere et festbord med forskjellige elementer av sølv og med vakkert servise fra Glass Thomsen. Det  var stylist og storyteller Anette Willemine Solheim som stod for hele den kreative utformingen. Gamle gjenstander og redskaper fra verkstedet ble benyttet som essensielle detaljer på bordet.  Legg merke til duken i grønn velour som rammer inn detaljene på en flott måte. Stylisten brukte også forskjellige sølvringer og smykker til å dekorere med og for å understreke omgivelsene og vår valgte location.

Håper din helg har vært fin, kanskje har du gjort deg flid med borddekkingen? For inspirasjon og tips om våre lokale partnere, se gjerne vår fine vinterutgave. Klikk på nederste bilde.

Arven bord anette w 7.jpg
Arven bord anette w 4.jpg