Tendens blogg

Shopping Bergen!

Byen bugner av fine produkter. Her er dagens favoritter, klikk gjerne på nederste bilde for flere shoppingtips,  og ikke minst for å få en enkel  oversikt over våre flotte partnere. Alt sammen samlet i vår vinterutgave!

Norsk design er fint å fremme! Andreas Engesvik er en av dem som virkelig er ambassadør for god norsk design og som har vist seg på en velposisjonerende måte internasjonalt. Sengetøyet over er signert designeren og fås hos vår lokale partner Duxiana midt Bergen i sentrum.

Norsk design er fint å fremme! Andreas Engesvik er en av dem som virkelig er ambassadør for god norsk design og som har vist seg på en velposisjonerende måte internasjonalt. Sengetøyet over er signert designeren og fås hos vår lokale partner Duxiana midt Bergen i sentrum.

Vi elsker livet med String. Hyllene er selvsagt praktiske i ethvert hjem, men rålekre å se på også. Kul og industriell stil, for den som liker det. Du får dem hos våre lokale partnere Berle Møbler & Interiør på Hop og Nordisk Rom på Os.

Vi elsker livet med String. Hyllene er selvsagt praktiske i ethvert hjem, men rålekre å se på også. Kul og industriell stil, for den som liker det. Du får dem hos våre lokale partnere Berle Møbler & Interiør på Hop og Nordisk Rom på Os.

Det fins ikke finere design enn klassiske godbiter, gjør det vel? Vi nyter synet av 7èren signert Arne Jacobsen for Fritz Hansen. Du får stolene hos vår lokale partner på Hop, Berle Møbler & Interiør.

Det fins ikke finere design enn klassiske godbiter, gjør det vel? Vi nyter synet av 7èren signert Arne Jacobsen for Fritz Hansen. Du får stolene hos vår lokale partner på Hop, Berle Møbler & Interiør.

Laurie Poast er og blir en unik designer for oss her i Bergen. Vi ser at hun nå også får anerkjennelse nasjonalt, og vi ønsker selvsagt designeren hell og lykke internasjonalt. Hennes nye kolleksjon av boller og t - lys holdere er bare vakre. Måtte mange få øynene opp for hennes design!

Laurie Poast er og blir en unik designer for oss her i Bergen. Vi ser at hun nå også får anerkjennelse nasjonalt, og vi ønsker selvsagt designeren hell og lykke internasjonalt. Hennes nye kolleksjon av boller og t - lys holdere er bare vakre. Måtte mange få øynene opp for hennes design!

Vi vet! Carrie led lampen fra Menu har vi vist tusen ganger før. Men vi elsker den og har den øverst på ønskelista! Du får den hos våre lokale partnere Berle Møbler & Interiør, Glass Thomsen og Nordisk Rom.

Vi vet! Carrie led lampen fra Menu har vi vist tusen ganger før. Men vi elsker den og har den øverst på ønskelista! Du får den hos våre lokale partnere Berle Møbler & Interiør, Glass Thomsen og Nordisk Rom.