EN SUNN TREND

Det er en økende bevisstheten hos folk flest når det kommer til innredning. Sunne valg for fremtiden tas i møte med materialer og møbler. For om ikke trenden er ny, har verdien av varige materialer blitt løftet og forsterket de senere årene.

Vi lar oss stadig begeistre over det tradisjonelle! Kvalitetsmøbler vil redusere fornyelsesbehovet vårt i fremtiden. På bildet vises klassiske møbler fra Berle Møbler & Interiør, bl a  Y-stolen som har vært i produksjon i over 60 år og designet …

Vi lar oss stadig begeistre over det tradisjonelle! Kvalitetsmøbler vil redusere fornyelsesbehovet vårt i fremtiden. På bildet vises klassiske møbler fra Berle Møbler & Interiør, bl a Y-stolen som har vært i produksjon i over 60 år og designet av håndverker Hans J. Wegner. Det klassiske spisebordet er også signert Wegner. Moderne taklampe i messing, design Johanna Forsberg for Northern.

Dyktige håndverkere forvalter tradisjonsrikt håndverk og designere formgir produkter med varighet. Produsenter er i større grad sitt ansvar bevisst. Som forbrukere lar vi oss inspirere. Vi er nysgjerrige på nye materialer, kjøper møbler med tanke på fremtiden og velger i økende grad energiøkonomiske løsninger.

ODFJELL AA.jpg

Nærhet til naturen; det å bruke den og forvalte den er i folks bevissthet i større grad enn før. Vi velger få, men gode møbler, og materialer får eldes og utvikle en naturlig patina. På bildet over viser garderobeløsning i eik. Eiere har bevisst valgt et slitesterkt og klassisk materiale som ikke skal gå av moten eller kreve for mye vedlikehold.

Her er knapt en pyntegjenstand å skue, løsningene er omstendelige og nøye gjennomtenkt. De store terrazzo-flisene har en praktisk overflate som er motstandsdyktige mot smuss.  I den lyseste sesong får man “sommerhusfølelse”, noe eierne var opptatt a…

Her er knapt en pyntegjenstand å skue, løsningene er omstendelige og nøye gjennomtenkt. De store terrazzo-flisene har en praktisk overflate som er motstandsdyktige mot smuss. I den lyseste sesong får man “sommerhusfølelse”, noe eierne var opptatt av da de startet byggeprosjektet. Nærhet til trær, blåbærlyng, svaberg og vann var essensielt i møte med alle materialvalg.

SUNN INNREDNING TIL INSPIRASJON

Vi forbrukere blir stadig minnet på å innrede med tanke på fremtiden. Designere legger det hele til rette for oss med et fremoverlent designblikk. Flere finner gleden i enkle, varige innredningsrammer.

Arkitekt: Lasse Nøstvold

Byggmester: Brødrene Foss/ Frode Foss

Interiørarkitekt: Tønder AS / MNIL Karina Jensen

Av: Trude Vaaga Foto: Dag Sverre Sandven