Tendens blogg

SAFTIG KUNSTUTSTILLING I VENTE!

Det knyttes i år store forventninger til messens kunstutstilling, som i tett samarbeid med Vestlandets største galleri for samtidskunst, har lovet en solid utstilling med håndplukkede kunstnernavn.

Ved å invitere kunstnere inn på Interiør & designmessen 25.-27. oktober, håper vi å kunne folkeliggjøre kunsten, og senke terskelen for tusenvis av besøkende som ønsker å lære mer om kunst, men som ikke helt vet hvor de skal begynne. Messen er inderlig opptatt av at kunst skal integreres som en naturlig del i alle rom og hus. Kunst “dytter”, utfordrer, inspirerer og nyanserer. Kanskje trenger vi kunstscenen mer enn noen gang?

Vi gleder oss til å vise frem kunst fra øverste hylle, hvorpå en bredde av samtidskunst fra Vestlandet vil stå i sentrum for en solid kollektiv utstilling signert Kunstgarasjen. For hvordan kan kunst skape identitet og særegenhet i forskjellige sammenhenger?  Det blir viktig å nå ut til ulike publikumsgrupper og vise hva vårt blomstrende kunstnermiljø kan tilby, forteller redaktør og leder Trude Vaaga. Om ikke lenge vil alle kunstnernavn tilknyttet årets messe offentliggjøres.   Tidligere samarbeid:   Gallerier:  Galleri Langegården, Galleri Giga, Kunstguide, ART + FOLK (Daniela Ramos Arias)  Kunstnere:  Ingri Egeberg, Bård Breivik, Tom Kosmo, Lillian Presthus, Åse Ljones, Magne Furuholmen, Torgrim Sund, Hedvig Thorkildsen, Gunvor Olsen, Klara Sofie Ludvigsen, Reinhard Haverkamp, Kamilla S Mathiesen, Magnar Moen og Egil Røed, Anne Sophie Blytt, Jiska Huizing,Vegard vindenes, Trudi Jaeger, Astrid Sleire, Vilde Salhus Røed og Linda Soh Trengereid.

Vi gleder oss til å vise frem kunst fra øverste hylle, hvorpå en bredde av samtidskunst fra Vestlandet vil stå i sentrum for en solid kollektiv utstilling signert Kunstgarasjen. For hvordan kan kunst skape identitet og særegenhet i forskjellige sammenhenger?

Det blir viktig å nå ut til ulike publikumsgrupper og vise hva vårt blomstrende kunstnermiljø kan tilby, forteller redaktør og leder Trude Vaaga. Om ikke lenge vil alle kunstnernavn tilknyttet årets messe offentliggjøres.

Tidligere samarbeid:

Gallerier:

Galleri Langegården, Galleri Giga, Kunstguide, ART + FOLK (Daniela Ramos Arias)

Kunstnere:

Ingri Egeberg, Bård Breivik, Tom Kosmo, Lillian Presthus, Åse Ljones, Magne Furuholmen, Torgrim Sund, Hedvig Thorkildsen, Gunvor Olsen, Klara Sofie Ludvigsen, Reinhard Haverkamp, Kamilla S Mathiesen, Magnar Moen og Egil Røed, Anne Sophie Blytt, Jiska Huizing,Vegard vindenes, Trudi Jaeger, Astrid Sleire, Vilde Salhus Røed og Linda Soh Trengereid.

Det er Kunstgarasjen som er kurator for årets kunstutstilling i Grieghallen, 25.-27. oktober.

Det er Kunstgarasjen som er kurator for årets kunstutstilling i Grieghallen, 25.-27. oktober.

Kunstgarasjen er Vestlandets største galleri for samtidskunst og representerer over 120 profesjonelle kunstnere som har sin base i Bergen eller i Hordaland. Kunstgarasjen er kjent for å vise kunst med stor spennvidde i uttrykk. På messen kan du glede deg til å oppleve noen av våre tids mest spennende kunstnere.

Foto: Tove Lise Mossestad / Regi Tendens