Tendens blogg

HJEMME HOS

Litt industrielt, litt nostalgisk, litt moderne og litt rampete. Slik beskriver redaktør og messeleder, Trude, hjemmet som hun skaper sammen med guttene sine på hhv snart 15 og 17 år.

Huset fra 1969 trenger litt oppussing her og der, men stemningen er viktigst. Nylig fikk Daniel Jørgensen fra Souk signere kjøkkenveggene med Claystone. Resultatet ble røft og veggene bidrar til å underbygge hjemmets atmosfære.

BB2R6905-1-2_preview[1].jpeg

Claystone er en blanding av leire og kalk, og kombinasjonen av naturlige materialer skaper den unike betong looken. Claystone er lett å påføre selv, og kan brukes både på vegger og gulv. Kult, ikke sant?

Produktet kommer i 30 ulike farger. Trude valgte dempet sort til kjøkkenveggene.

BB2R6837-1_preview[1].jpeg

Her er en liten krok i stuen. Komfortable stoler fra Møbelringen i sort velour. Det artige bordet i metall er formet som et skjørt og lånt fra en av Trudes dyktige journalister. Maleriet er signert Trude selv.

BB2R6863-1-2_preview[1].jpeg

Lampe fra Berle Møbler & Interiør. Kunstplakat fra ARoS Aarhus Kunstmuseum. Diverse glass fra IKEA og kaffemaskin fra Nespresso.

BB2R6845-1_preview[1].jpeg

Bøker får være fremme. Steiner fra Palma.

BB2R6833-1-2_preview[1].jpeg

Vintage stolen i konjakkfarget skinn er fra IKEA (kjøpt hos Clay Concept). Bildene ble tatt i fjor sommer, så her er noen sommerplanter rundt omkring også.

BB2R6912-1_preview[1].jpeg

En String hylle fra Nordisk Rom gjør det strukturert. Såpe fra Aesop blir vel aldri feil!?

BB2R6861-1-2_preview[1].jpeg

Liten koselig hylle rommer bøker og diverse. Den er en gave fra en god venninne.

Hvordan har du det hjemme?

Send gjerne bilder så kanskje blir du blogget om:

trude@conseptnord.no