Tendens blogg

STILL LIFE STORIES

Kjære deg!

Nå er julen her og det er en stor glede å dele Still Life Stories med dere, et vakkert prosjekt som er signert våre gode venner, Lisa og Gunn. Les mer under bildene.

lisa + gunn 2.jpg

Still Life Stories er et samarbeids prosjekt mellom stylist Lisa Reid Mjaavatn og fotograf Gunn Kristin Monsen. De elsker å sette av timer til bare å gjøre det hjertet befaler og kreativiteten tillater.

lisa + gunn 4.jpg

Advent er en tid med mye forventning og ofte mye stress. Alle har vi tradisjoner vi vil holde på og da er det ekstra spennende å kunne jobbe med Lisa, som opprinnelig er fra New Zealand og har sin helt egen oppfatning av denne tiden, forteller Gunn.

lisa + gunn 9.jpg

“Det er de spontane øyeblikkene med venner eller familie vi ofte husker best.

Når vi tar en pause uten å tenke på tiden, over en kaffekopp eller noe enkelt å spise”

lisa + gunn 10.jpg

Gunn og Lisa har fokus på å roe ned, holde det enkelt og samle kjære rundt bord som ikke trenger være perfekt dekket, men hvor gleden av å være sammen og dele øyeblikk og god mat er viktigst. Og så må de ha vakre blomster... Nydelige amaryllis i myk fersken og masse grønt.

lisa + gunn 7.jpg

Vakre produkter signert Laurie Poast

lisa + gunn 5.jpg
lisa + gunn 3.jpg
lisa + gunn 11.jpg

Lisa og Gunn omfavner de spontane og perfekte uperfekte pusterommene de mener vi trenger i en travel adventstid. Enkelt og ekte.

God jul!