Tendens blogg

STAYCATION

Fikk du med deg saken om vår AD Hilde Mork? I vår deilige sommerutgave får du nemlig bli med henne hjem! Sammen med mann, to barn + en katt lever hun hverdagslivet så ærlig og ekte hun klarer. Og om sommeren er staycation nøkkelen til Hilde og familiens gode opplevelser.  Hvordan liker du å leve din sommer? La deg gjerne inspirere av vår Hilde: Klikk på bildet nederst og les hele saken!

 

Hilde hjem 1.jpg
Vi tror at flere kan ha glede av denne saken. Vi lever i et samfunn med fryktelig mange valgmuligheter og med raske trendskifter. Vi blir stresset og frustrert over press fra ulike hold. Kanskje er flere bevisst de små tingene i hverdagen og at sommeren godt kan nytes hjemme?   Følg oss videre, flere saken legges ut jevnlig nå i juli. 

Vi tror at flere kan ha glede av denne saken. Vi lever i et samfunn med fryktelig mange valgmuligheter og med raske trendskifter. Vi blir stresset og frustrert over press fra ulike hold. Kanskje er flere bevisst de små tingene i hverdagen og at sommeren godt kan nytes hjemme? 

Følg oss videre, flere saken legges ut jevnlig nå i juli.