Tendens blogg

Shoppingtips Bergen

Her kommer ukens favoritter fra Tendens og våre flotte partnere.

1. Get ready to free your personality! Montana Free er et helt nytt reolsystem, frittstående og enkelt flyttbart. Uimotståelig lekkert (og praktisk!). Fås hos Berle Møbler & Interiør. 2. Lounge! Gulvlampen Balancer fra Northern er et syn, syns du ikke? Den forhandles av Berle Møbler & Interiør og Nordisk Rom. 3. Produkter fra Gubi står alltid høyt på vår liste, dette speilet er intet unntak! Det forhandles av Berle Møbler & Interiør og Kvänum Bergen. 4. Vi er svak for det eksklusive og aller beste når det kommer til søvn og seng! Duxiana forhandler kvalitetssengetøyet Georg jensen Damask. Nyt! 5. Rålekkert servise fra Halvor Bakke og Magnor Glassverk. Tweed forhandles av Bohus.

 

Nytt reolsystem: Montana Free / Berle Møbler & Interiør

Nytt reolsystem: Montana Free / Berle Møbler & Interiør

Gulvlampen Balancer er som et smykke i rommet. Fra Berle Møbler & Interiør og Nordisk Rom

Gulvlampen Balancer er som et smykke i rommet. Fra Berle Møbler & Interiør og Nordisk Rom

Man skal aldri undervurdere produkter fra Gubi, se dette vakre speilet! Fra Berle Møbler & Interiør  og Kvänum Bergen

Man skal aldri undervurdere produkter fra Gubi, se dette vakre speilet! Fra Berle Møbler & Interiør  og Kvänum Bergen

Georg Jensen Damask sengetøy fra Duxiana

Georg Jensen Damask sengetøy fra Duxiana

Tweed signert Halvor Bakke, fra Bohus

Tweed signert Halvor Bakke, fra Bohus

Følg oss videre i sommer for flere shoppingtips. Vi tar pulsen på spennende design i Bergen og omegn. Klikk gjerne på bildet over så kommer du til den deilige ferske sommerutgaven av Tendens med en rekke lokale saker vel verdt å lese!