Tendens blogg

Lokal kunst på messen

Interiør & designmessen 21.-23. september i Grieghallen skilter med to solide kunstutstillinger. En av messens kunstkuratorer, Daniela Ramos Arias fra ART + FOLK, gleder seg til å vise ulike publikumsgrupper  hva et blomstrende kunstmiljø i Bergen kan tilby. Hun har stor tro på at messen vil åpne opp for spennende møter mellom kunstverk og publikum. Sammen med Kunstguide.no vil  Daniela legge til rette en arena for samtaler og ikke minst ønsker hun å engasjere folk til å samle kunst. Kunst bør inngå som en naturlig del av menneskers livsstil, og vi gleder oss til å gi engasjerte og nysgjerrige besøkende et lite dytt, understreker  hun.

 

Foto fra utstillingen til B-Open / Tove Lise Mossestad

Foto fra utstillingen til B-Open / Tove Lise Mossestad

Klikk på bildet og les mer om messens kunst. Om litt publiseres hvilke kunstnere som skal være med.

Klikk på bildet og les mer om messens kunst. Om litt publiseres hvilke kunstnere som skal være med.