Messekunst

Kunst messe 2.jpeg

Bildet viser messekunst 2018 kuratert av dyktige Daniela Ramos Arias fra ART + FOLK.

Foto: Dag Randen

kunst til folket!

Ved å invitere kunstnere inn på en messearena håper vi å kunne folkeliggjøre kunsten, og senke terskelen – og skuldrene – for folk som ønsker å lære mer om kunst, men som ikke helt vet hvor de skal begynne. 
Messen er inderlig opptatt av at kunst skal være en naturlig del i alle rom og hus. Møte mellom publikum og verk vil naturlig stå i sentrum hele messehelgen 25. - 27. oktober 2019, og vi er svært opptatt av at kunst skal formidles på et språk folk kan ha nytte av og forstå.

Det er en stor glede å presentere KUNSTGARASJEN som årets kurator. Mer informasjon og oversikt over kunstnere vil komme på et senere tidspunkt.

Messeleder Trude Vaaga har tidligere samarbeidet med:

Gallerier:

Galleri Langegården, Galleri Giga, Kunstguide, ART + FOLK (Daniela Ramos Arias)

Kunstnere:

Ingri Egeberg, Bård Breivik, Tom Kosmo, Lillian Presthus, Åse Ljones, Magne Furuholmen, Torgrim Sund, Hedvig Thorkildsen, Gunvor Olsen, Klara Sofie Ludvigsen, Reinhard Haverkamp, Kamilla S Mathiesen, Magnar Moen og Egil Røed, Anne Sophie Blytt, Jiska Huizing,Vegard vindenes, Trudi Jaeger, Astrid Sleire, Vilde Salhus Røed og Linda Soh Trengereid.

Kunst messe 1.jpeg
Dette er Norges nye publikumsmesse. En messe med faglig påfyll og gode opplevelser. Det er en stor glede å legge til rette for spennende møter mellom kunstverk og folk
— Trude Vaaga, leder.