Tendens blogg

KIM DOLVA

Overraskelse!

Det er en stor glede å annonsere at dyktige Kim Dolva fra København Møbelsnedkeri kommer på årets Interiør & designmesse i Grieghallen. Han gleder seg spesielt til å holde innlegg under Tendens Talk som er messens fagfrokost lørdag 22. september i messehallen. Har du husket å melde deg på?

Les om hele fagfrokosten her: https://www.tendensmesseogmagasin.com/tendens-talk/

VIKTIG: Innen 15. juni kjører vi kampanjepris på deltagelsen (kr 850,- / ord 1250,-).

Frokosten inkluderer helgepass til messen, mat, kaffe og et glass bobler. Påmelding sendes på mail til: Trude@conseptnord.no

Kim Dolva 1.jpg

Sees vi på årets store publikumsmesse i Bergen 21.-23. september? Kim Dolva fra København Møbelsnedkeri er et av flere sterke bransjenavn som skal inspirere besøkende denne helgen. I Tendens sommerutgave som kommer 17. juni kan du lese om et av hans nyeste prosjekter her i Bergen; innredning og designansvarlig hos Hoggorm pizza.