Tendens blogg

Josefin Winther blir årets messeartist

Det er en stor glede å offentliggjøre Josefin Winther som årets messeartist. Bergenseren har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener, og det er med stor begeistring vi forteller at det er Winther som åpner hele messeshowet på scenen i Grieghallen 21. september med publikum til stede. Artisten og låtskriveren har gitt ut fire album, og spilt hundrevis av konserter både i Norge og i utlandet. Som låtskriver har hun hatt stor suksess, bl a med låten "Silent Storm" som vant den norske MGP finalen og kom på 8. plass i Eurovision Song Contest. Hun er for tiden aktuell med sitt nyeste album "Righteously Wrong" som har høstet svært gode kritikker, og er nå kommet ut med singelen "Moving forwards". Anmeldere har bl a kalt Winther for Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith. Klikk gjerne på bildet for å lese mer om artisten.

Messen er ydmyk! Det er Josefin Winther som fredag 21. september skal åpne hele messeshowet  med sin vakre liveopptreden bare hun kan. Du må bare sette av dato for dette kommer til å bli vakkert! Følg oss - flere deilige messedrypp kommer jevnlig nå. 

Messen er ydmyk! Det er Josefin Winther som fredag 21. september skal åpne hele messeshowet  med sin vakre liveopptreden bare hun kan. Du må bare sette av dato for dette kommer til å bli vakkert! Følg oss - flere deilige messedrypp kommer jevnlig nå. 

Foto: Per Heimly