Tendens blogg

VI TENKER NYTT...

Det er på tide å tenke nytt og har derfor valgt å ikke ha konkret tema for årets messe.

Vi skal utforske tidsånden i Bergen gjennom interaktive tolkninger på messeområdet. I stedet for å tvinge den inn i en bestemt ramme ønsker vi publikum velkommen til å skape tolkninger sammen med utstillere. 

Stikkord for det hele er MINDLESSNESS.....Bli med !!

styling 6 kull og hender.jpg
styling kalksand gjelder.jpg
styling 22 hvitt nært.jpg

På årets Interiør & designmesse 21.-23. september i Grieghallen har vi valgt å forholde oss nøytralt til tema. Samfunnet har raske skifter, og det gir rom for interaktive tolkninger og genuine møter. På årets messe kan du skape dine personlige rom, uansett aktivitet. Kanskje du kan telle lyspærer sammen med oss?

Stikkord: Mindlessness…