Tendens blogg

KUNSTKURATOREN KG WIKDAHL

Å integrere kunst på messearenaen 21.-23. september i Grieghallen står sentralt. Vi setter kvalitet høyt og det er helt avgjørende at kunsten formidles på kunstneres  premisser gjennom fagtunge navn fra bransjen. Vi har tidligere presentert en av våre to kunstkuratorer for årets utstilling. I dag presenterer vi kunstkurator Kenneth G Wikdahl.

Kenneth har utdanning fra Kunstakademiet i Ålesund og Kunstakademiet ved Kunsthøgskolen i Bergen. Han har de senere år vært leder og kurator ved Galleri S.E i Bergen, et galleri som regnes som et av landets største privateide. Kenneth har deltatt på flere internasjonale kunstmesser og laget utstillinger i bl a New York, København, Singapore og Venezia. Han skilter i dag med et internasjonalt nettverk av kunstnere, gallerier, samlere og folk fra forskjellige kunstinstitusjoner.

Klikk på bildet og les om hele messeteamet.   

Klikk på bildet og les om hele messeteamet.

 

"Jeg pleier å si at en dyr sofa sliter man ut, mens kunsten holder seg som regel svært godt, både i verdi og fasong"

- KG Wikdahl -

Hvilke gallerier og kunstnernavn som skal være med i årets utstilling vil bli publisert på et senere tidspunkt, men vi kan røpe at kuratoren har knyttet sterke bånd til Århus og kunstfeltet der. Gled dere!