Tendens blogg

Michelsens

Fikk du med deg det fine portrettet av Michelsens i vår ferske utgave? Her er et herlig bildedryss. Se hele saken på side 38 - 58 ( klikk på øverste bilde). Foto: Dag Randen

Målet er alltid å være i utvikling, forteller Morten og Nina fra Michelsens interiørentreprenør. Det begynte med en lidenskap for hverandre og etter hvert ble det også viktig å dyrke en felles interesse for interiør og godt håndverk. Nå leverer de helhetlig design og skreddersydde løsninger til stor glede for engasjerte og kvalitetsbevisste kunder. Les hele saken i vårutgaven (klikk på bildet øverst)

Michelsen 6.jpg
Michelsen 1.jpg
Morten Michelsen - Prosjektleder

Morten Michelsen - Prosjektleder

Nina Michelsen - Interiørarkitekt og møbeldesigner

Nina Michelsen - Interiørarkitekt og møbeldesigner

Michelsen BW prosjekt.jpg

Vi liker å leke og utforme noe kreativt sammen med kunde slik at vi kan bli stolt av sluttresultatet. For å holde puls og nivå er det nødvendig å reise på messer. Vi inspireres av håndverk, kunst, mat og livsstil, forteller Morten og Nina. Følg dem gjerne: @michelsens_interior