Tendens blogg

Nordisk palett hos Heem

Fikk du med deg den enestående inspirasjonssaken om Cathrine Bækken i vår ferske utgave? Med nordiske linjer og klare tanker om visuell formidling er dette en av de mest stilfulle og inspirerende sakene som Tendens har jobbet med. Her er litt bildedryss, men klikk deg for all del inn i magasinet og nyt hele saken (du kommer til magasinet ved å klikke på bildet under). 

Heem drives av Cathrine Bækken, Interiørarkitekt og stylist. Sammen med Eie Bergen og fotografene Dag Randen og Kristian Pletten utvikler de boliger til salgs på et særdeles innbydende vis. Alle foto til denne saken er signert dag Randen. Styling: Heem

dsr-13.jpg

Cathrine ser tydelige tendenser til at vi mennesker er mer og mer opptatt av det naturlige og autentiske. Hun mener også at det svenske ordet "lagom" har tatt over for hygge og betyr "i balanse". 

dsr-9.jpg
Kos deg med denne saken i vårutgaven. Klikk på bildet øverst. 

Kos deg med denne saken i vårutgaven. Klikk på bildet øverst.