Tendens blogg

Tett på Heidi Jaeger

Kunstgarasjen er et galleri og visningssted med fokus på den lokale samtidskunsten i Bergen og Hordaland. Vi har hatt en spennende kaffeprat med daglig leder, Heidi Jaeger, som er sterkt engasjert i at kunstnere har gode grunner til å bli i regionen etter endt utdanning. Hun er en av dem som arbeider for å gi dem solide steder å vise og selge kunsten sin.  Bergen har en spennende og høyt verdsatt kunstutdanning og det skal vi ta vare på, understreker Heidi. Legg merke til at Kunstgarasjen har det prestisjefylte L.A. Louver i Los Angeles som mentorgalleri. De er en del av det profesjonelle og verdensomspennende nettverket til Christie`s Alumni. Klikk på nederste bilde og les hele portrettintervjuet i vår ferske utgave s. 86 - 93.

Kunstgarasjen 3.jpg
Kunstgarasjen 7 henne bakfra.jpg

Det er alltid spennende når kunstnere kommer med ny kunst som de viser oss, forteller Heidi, her med kunst signert Tom Kosmo. Kunstgarasjen huser kunstnere fra 17 forskjellige land. Nå planlegger de messer i utlandet med sine kunstnere. 

Til informasjon har Kunstgarasjen også skiftende utstillinger i sentrum: Lysverket Restaurant og Kulturhotellet Opus XVI (tidligere Banco Rotto). Les hele saken i vårutgaven (klikk på bildet). 

Foto: Tove Lise Mossestad