Tendens blogg

Shopping Bergen

I samspill med flotte partnere har vi anledning til å gi deg nyheter og inspirasjon på designfronten. Vi har tatt en nærmere titt på keramikkproduktene til Anna Elzar Oscarson som er laget på en helt spesiell måte. Her er moderne teknologi i godt samspill med tradisjonelt håndverk. 

GT 1 AEO_autumn_green_collection.jpg

Blant vårens spennende nyheter finner du AEO by Anna Elzer Oscarson. Med en sterk følelse for farge og form skaper Anna Elzer Oscarson fantastiske keramikkobjekt gjennom å kombinere moderne 3D-teknikk med tradisjonell håndverk. Produktene fås hos vår flotte partner Glass Thomsen.

GT 3 AEO_autumn_pen_collection.jpg

Alle produktene fra AEO Studio er produsert i Lidköping (gamle Rørstand fabrikken) på den tradisjonsrike porselensfabrikken, hvor designeren  har samarbeidet med to av verdens ledende glasurmakere for å utvikle den spesielle glasuren som brukes på Dancing Dune serien. 

Se gjerne mer her: https://www.designforevig.no/vare-merker/aeo-studio/

Klikk på bildet over for å lese vårutgaven. Her finner du bøttevis med innredningstips, nyheter på designfronten og spennende portrettintervjuer.