Tendens blogg

SUNDLING KICKEN ÅRETS GJESTESTYLISTER

Det er stort for årets Interiør & designmesse at Sundling Kicken, som er noen av Sveriges mest populære stylister, har takket ja til å delta hele helgen gjennom i Grieghallen 21.-23. september. Sundling Kicken er en stylistbasert duo fra Gøteborg med fokus på innredning og konseptstyling. Duoen hjelper både bedrifter og privatpersoner med innredningsløsninger og valg av visuelt materiell som taler riktig språk. Stilmessig er de godt kjent for sin eksklusive tone, sitt kunstneriske uttrykk og følelse for spennende kontraster. I tillegg driver stylistene en blogg på Residence Magazine, et av Sveriges største innredningsmagasin. Vi innrømmer elegant vår forelskelse i stylistenes visuelle måte å uttrykke seg på, og ser helt klare likhetstrekk til årets farge- og designpalett som vår designsjef, Siw Haveland, har valgt for messen. Stylistene vil derfor få en sentral sone i Grieghallens 1 etg like ved messens inngang. Merk deg også at Sundlink Kicken deltar på selve fagfrokosten som arrangeres lørdags morgen. Program og link til påmelding vil publiseres snart.

133055_riksbyggen_kvarnholmen_460lev-700x905.jpg
SSM 10.jpg
394957_alvhem_story_high_00016.jpg
Vi gleder oss vilt til å ha stylistene på besøk her i Bergens storstue, Grieghallen. De vil være sentrale hele messehelgen gjennom.  Kommer du?  Fotokilde: Sundling Kicken

Vi gleder oss vilt til å ha stylistene på besøk her i Bergens storstue, Grieghallen. De vil være sentrale hele messehelgen gjennom.  Kommer du?

Fotokilde: Sundling Kicken