Messekunst

+

T_messeogmagasin_2018_messe_highres-4.jpg
 

+

kunst til folket!

Galleri Jacob Bjørn fra Århus er bare ett av de store navnene fra kunstverden som skal vekke begeistring, inspirere og gi store kunstopplevelser under Interiør & designmessen i Grieghallen 21.-23. september.

Ved å invitere kunstnere inn på en messearena håper vi å kunne folkeliggjøre kunsten, og senke terskelen – og skuldrene – for folk som ønsker å lære mer om kunst, men som ikke helt vet hvor de skal begynne. 
Vi har fått med oss to dyktige kunstkuratorer, nemlig Daniela Ramos Arias fra ART + FOLK og Kenneth G Wikdahl fra tidligere Galleri se.

Sammen med bl a lokale Kunstguide.no og Galleri Jacob Bjørn fra Århus skal de gi publikum spennende kunstmøter hele messehelgen. 

Årets kuratorer er inderlig opptatt av at kunst skal være en naturlig del i alle rom og hus. Møte mellom publikum og verk vil naturlig stå i sentrum, og de er svært fokusert på at kunst skal formidles på et språk folk kan ha nytte av og forstå.

Detaljert informasjon om hvilke kunstnere som skal representeres på messen vil komme.

Kunstdebatt vil være en viktig del av messens program. Debattdeltagerne vil offentligjøres på et senere tidspunkt. 

 

 Kenneth G Wikdahl fra tidligere Galleri se og Daniela Ramos Arias fra ART + FOLK

Kenneth G Wikdahl fra tidligere Galleri se og Daniela Ramos Arias fra ART + FOLK

Ved å invitere Galleri Jacob Bjørn til messen ønsker Kenneth G Wikdahl å knytte enda tettere bånd mellom vennskapsbyene Bergen/Århus. Byene har helt klart noe å lære av hverandre, understreker han.

 Galleri Jacob Bjørn

Galleri Jacob Bjørn

 Foto: B-Open / Tove Lise Mossestad

Foto: B-Open / Tove Lise Mossestad

Daniela Ramos Arias fra ART + FOLK ønsker å vise hvordan kunst kan inngå som en del av menneskers livsstil. Hun gleder seg til å vise kunst fra øverste hylle, produsert i Bergen. Hun ser messen som en ypperlig mulighet til å nå flere publikumsgrupper. 


T_messeogmagasin_2018-3.png
Dette er Norges nye publikumsmesse. En messe med faglig påfyll og gode opplevelser
— Trude Vaaga, leder.