MODERNE SOARÈ

OFFLINE: Er du klar for å bytte skjermtid med samtid?, spør designer og stylist Siw Haveland. Nå inviterer hun til moderne Soarè i Mellomrommet i Kronstadparken for å inspirere flere til å tenke nytt. Siw har lenge vært Tendens sin samarbeidspartner og har arbeidet både som stylist i magasinet vårt og på de tidligere messene våre i Grieghallen. Visuelle tolkninger av samtiden har alltid vært et ledende verktøy i våre fellesprosesser - og dette må bare fortsette, også i Kronstadparken, tenker vi. Les hva Siw selv sier under bildet.

Siw Haveland gleder seg til sin aller første Soarè.

Hva er Moderne Soarè?

Du kan se det som en digital detox–hangout  som lar deg senke farten og  fokusere på nytt gjennom samspill og spennende opplevelser.

Hva er din visjon med denne seansen?

Forbedre felles kreativitet, møte andre mennesker og få ny energi sammen. En enkel pause fra din timeplan og det tilkoblede livet.  Offline, simpelthen.

Hvem passer dette for?

Vi har satt en alder på 18+. Og det er så folkelig dette. Det passer for alle. Det er gratis i denne testperioden og vi ønsker oss et lavterskel nivå på arrangementet. Her skal du komme og bare være.

Verdt å merke seg: Arrangementet har 15 plasser, hvor kommende workshop 18. april er fullbooket. Samarbeidspartnere denne kvelden er Søtt + Salt ved Sylvester Palmblad og Lina Haveland, arkitekt.

Ny mulighet: 6. juni - følg oppdatering på Tendens Facebook. For spørsmål om arrangementet kontakt Siw direkte: siw_haveland@hotmail.com

Av: Trude Vaaga, kunstsosiolog i Mellomrommet / For Bara Eiendom.