Tendens blogg

BAMBUS

Kine Ask Stenersen og Kristoffer Eng grunnla Ask og Eng studio tidlig 2016, etter å ha bygget flere bærekraftige kjøkken og møbler for seg selv tidligere. Kristoffer gleder seg til å delta på messens fagfrokost - tendens talk - i Grieghallen lørdag 26. oktober.

ask og eng 2.jpg

Det hele startet da de selv bygget et kjøkken i deres første leilighet sammen. De valgte å bruke det bærekraftige naturmaterialet bambus, og har fortsatt med å designe alle kjøkken og andre møbler i akkurat det materialet siden.

ask og eng de selv.jpg

Deres grunnfilosofi er å bruke bærekraftige og vakre naturmaterialer i kombinasjon med funksjonalitet og estetikk. Da de kom over bambus som materiale ble det etter hvert en selvfølge at det var dette de skulle jobbe med.

ask og eng 1.jpg

Alle deres produkter produseres for hånd på deres verksted i Drammen.

Årets tema for Interiør & designmessen, som går av stabelen 25.-27. oktober i Grieghallen, er klima med vekt på bærekraft og miljøutfordringer. Vi er utrolig takknemlige for at dyktige mennesker kommer tilreisende for å delta i spennende sofaprater eller scenedebatter sammen med dyktige bransjevenner.

Snart kan du melde deg på fagfrokosten. Stay tuned.