Tendens blogg

SANGEN HANDLER OM DRØMMER

Deg igjen

Å drømme har blitt en stor del av livet til Josefin Winther. Før var drømmer noe hun sporadisk bemerket seg. Nå har den verdenen hun har tilgang til i natten blitt viktig. Mandag 13. mai slapp Josefin sin første single fra det kommende albumet “Uendelig lys. Uendelig mørke”. Alt tekstmateriale er på norsk, noe som gir en tydelig ny retning for artisten.

bilde 2 web.jpg

Sangen er skrevet en morgen etter at hun hadde drømt. Igjen. Om et menneske som hun på den tiden drømte ubegripelig mye om. Jeg forstod ikke hva jeg skulle med disse drømmene, forteller Winther, og gjennom å skrive sangen kom hun nærmere en aksept av at drømmene var en del av henne, og som hun måtte ta imot.

bilde 1 web.jpg

“Jeg ser at jeg har noen sider som kommer mer til syne i natten. Og noe i meg lurer på om jeg kanskje er nærmere meg selv når jeg sover, drømmer eller bare er våken på den mørke siden av døgnet. Jeg ser at ting får komme til overflaten, som jeg i dagen ikke en gang vet at jeg holder nede”.

J roseblad tett på i farge.jpg

14. juni inviterer artisten, i samarbeid med Tendens og Hotel Norge By Scandic, til eksklusiv release konsert i hotellets 2 etg. Ronny Yttrehus, som er hennes produksjonsansvarlige agent, jobber i disse dager frem en helt spesiell sceneregi skreddersydd for Winther og de valgte låtene som skal fremføres den kvelden.

Det er også en stor glede at artisten skal spille på Raa festivalen lørdag 25. mai.

Publikum kan forvente seg en litt ny Josefin fremover.

sopp web.jpg

Følg gjerne artisten og hør hennes ferske låt som nå er tilgjengelig på alle digitale plattformer verden over!

Har du ikke hørt den enda, gjør du det her: https://orcd.co/degigjen