Tendens blogg

PREMIERE

Lørdag 11. mai blir det urpremiere på låta “Deg igjen” på NRK P1, når den presenteres av Norsk på norsk!

Vi snakker selvsagt om bergensbaserte Josefin Winther. Kommende mandag (13. mai) slippes låten og blir tilgjengelig på alle plattformer verden over.

Winther skal gjøre solide opptredener fremover, og i hjembyen Bergen vil publikum ha glede av å oppleve henne med nytt band flere ganger før sommeren, forteller Trude Vaaga, som har jobbet tett med artisten den siste tiden.

Les om hennes release show under bildet!

cover art deg igjen singel 1.jpg

!4. juni blir det urpremiere på Hotel Norge By Scandic. Team Josefin Winther inviterer til release show med fri adgang. Ronny Yttrehus, som er hennes produksjonsansvarlige agent, lover en skreddersydd opptreden med splitter nytt band. Visuelle tolkninger står sterkt i Winthers nye brand og med naturen som leker med hennes norske tekster, kan publikum forvente seg en gåsehudopplevelse hvor både musikk og visuell regi vil være i særklasse under showet.

Brand, regi: Trude Vaaga.   Art Director, Siw Haveland. Foto, Francisco Munoz som fotograf.

Brand, regi: Trude Vaaga.

Art Director, Siw Haveland. Foto, Francisco Munoz som fotograf.