Tendens blogg

TRADISJONER FOR FREMTIDEN?

Interiør & designmessen, som går av stabelen 25.-27. oktober, får stadig nye spennende utstillere på lag.

Vi er svært glade for å ønske velkommen håndverker Matthew Coutts. Han vil sammen med flere bransjekollegaer vise frem håndverk i et moderne formspråk. Les mer under bildene.

Håndverker stvg 6.jpeg

Interiør & designmessen har en stadig tilbakevendende visjon om å arbeide med bevisstgjøring rundt verdien av det tradisjonelle håndverksfaget. Søknader til yrkesfaglig utdannelse har gledelig økt, og håndverk har en tydelig oppblomstring. Likevel er det et viktig spørsmål å stille: Er dette en forbigående trend, eller kan vi anse det som gode varige tendenser? Vi er veldig glad for at Matthew kommer for å inspirere besøkende under årets messe i Grieghallen.

Håndverker stvg 2.jpeg

Matthew Coutts kommer fra Sør England. Her studerte han Hand Crafted Furniture og festet røttene i tradisjonelt håndverk. I 2010 ble han overrumplet av kjærligheten og flyttet til Stavanger. Her bor han med kone og en datter.

Håndverker stvg 4.jpeg

“Jeg brenner for å skape utsøkte og unike møbler som preges av tidløs skjønnhet, med bruk av lokalt materiale når mulig” - Matthew -

Følg håndverkeren her: Insta, @matthewjohncoutts / Facebook, Matthew Coutts Funiture