Takk 2019!

Å rense ut og reflektere over hva vi egentlig trenger er viktige tendenser for 2019. Vi lever i overflod, men flere kjenner nå på verdien av det enkle. Både for å roe ned i en stresset hverdag, men også for å møte jordklodens miljøutfordringer på en bedre måte. Behovet for å skrelle ned går godt i hop med et bærekraftig interiørbilde.

trude collage ny.jpg

Man trenger ikke være verken trendekspert eller fremtidsforsker for å kunne si at bærekraft er fremtiden - også innen interiørsegmentet. I året som har gått skjøt debatten virkelig fart, og ønsket om å ta vare på jorden favner både yngre og eldre. Interiør & designmessen i Grieghallen hadde design for bærekraft som hovedtema i år, og publikum fikk oppleve en rekke nyttige samtaler fra scenen.

En av Norges fremste trendeksperter, Helle Tjaberg, uttrykker et ønske om at vi i Norge må se flere produsenter som setter søkelys på det kortreiste. Det innebærer at man fremstiller sine varer i Norge, med norske materialer og norsk teknologi. På messen kunne vi bl a skilte med Oleana, Nuen, Fjordmoods og Poast Design, bare for å nevne noen.

I tendens ønsker vi å takke for et spennende designår - følg oss gjerne i 2020!