Tendens blogg

53.350,- TIL UNGDOMMEN!

I Tendens ser vi tilbake på en messehelg fylt med felles glede og gode opplevelser hvor bl a miljøutfordringer og engasjement rundt den flotte ungdommen ble vektlagt på messens scene.

Det er en ekstra stor glede å meddele at The Dale Oen Experience i dag har mottatt kr 53.350 fra vår storslåtte Vestlandsbasar som ble avholdt under messens siste dag. Eli Kari Gjengedal gjorde en formidabel jobb med å lose publikum gjennom en meningsfylt og morsom stund. Det ble akkurat så trivelig og engasjerende som vi så for oss. Salen var fylt til randen med engasjerte publikummere. En stor takk til dere som besøkte messen og som kjøpte årer.

Sort hvit Glad Alex Foto Cornelius Poppe 2.jpg

ALEXANDERS MINNE

Alexander Dale Oen hadde en drøm om å inspirere unge til mestring og livsglede. Han var et viktig forbilde for mange unge, og var en av våre største idrettsutøvere. Alexander døde så altfor tidlig, bare 26 år gammel.

Robin Dale Oen_youexplore_logo.jpg

Robin Dale Oen står i føringen av The Dale Oen Experience som er et tilbud til barn og unge mellom 8-18 år. Brødrenes felles drøm og filosofi ligger godt forankret i organisasjonen.

Tendens overrekker med stor glede all inntekt fra messens basar til denne flotte organisasjonen som løfter og heier frem ungdommen. I samspill med bransje og publikum fikk vi et godt åresalg med resultat kr 53.350,-.

Tendens ønsker The Dale Oen Experience lykke til i arbeidet fremover, og retter samtidig en stor takk til alle bidragsytere.