Tendens blogg

LAGER VESTLANDETS STØRSTE DESIGNBASAR

Det er all grunn til å skru opp forventningene til en engasjerende og morsom interiørhelg i Grieghallen 21.-23. september. Interiør & designmessen byr på det beste innen design, sterke bransjepersoner og viktig fagkunnskap. Og siste dag i messehelgen kan publikum oppleve Vestlandets største basar hvor en rekke kvalitetsprodukter fra designverdenen skal loddes ut til glede for tusenvis av besøkende. Les om det hele under bildet!

Foto: Per Olav Sølvberg

Foto: Per Olav Sølvberg

OMSORG + DESIGN

Interiør & designmessens leder, Trude Vaaga, ønsker å relansere den gode gamle basartradisjonen i Bergens storstue Grieghallen under selve messehelgen 21.-23. september. Sammen med utstillerne lar det seg gjøre å donere en rekke designprodukter hvor all inntekt skal gå til et godt formål, forteller hun. Ved å innlede et solid samarbeid med Mia Åkerlund og utviklings- og hjelpeorgansiasjonen 4P For People siktes det nå på å lage Vestlandets største designbasar.  Les mer under bildet.

Mia Åkerlund (til v ) og hennes team arrangerte designbasar for første gang i fjor på USF Verftet og har som mål at dette blir et årlig arrangement. Vi vil gjøre en tvist på den tradisjonelle basaren ved at en kan vinne design-premier som er donert av kjente merker, designere og kunstnere, forteller hun. Trude Vaaga ( til h) tror messens publikum vil elske basaren og at det engasjerer ekstra når design og omsorg kan kombineres på denne måten. 

Klikk gjerne på bildet over og les mer om organisasjonen 4P For People.

Full planlegging! Trude og Mia i prat om sitt nye samarbeidsprosjekt som går av stabelen siste messedag søndag 23. september i Grieghallen. Sammen med sine respektive team tar de sikte på å lage Vestlandets største designbasar hvor all inntekt uavkortet går til Åkerlunds hjertebarn, Rejoice Village, drevet av 4P For People. Organisasjonen har sitt hovedvirke i Manila, Fillipinene, og har som mål å skape bærekraftige samfunn for sårbare barn og familier. Klikk gjerne på bildet og følg prosjektet.