LAGER VESTLANDETS STØRSTE DESIGNBASAR

Det er all grunn til å skru opp forventningene til en engasjerende og morsom interiørhelg i Grieghallen 21.-23. september. Interiør & designmessen byr på det beste innen design, sterke bransjepersoner og viktig fagkunnskap. Og siste dag i messehelgen kan publikum oppleve Vestlandets største basar hvor en rekke kvalitetsprodukter fra designverdenen skal loddes ut til glede for tusenvis av besøkende. Les om det hele under bildet!

Foto: Per Olav Sølvberg

Foto: Per Olav Sølvberg

OMSORG + DESIGN

Interiør & designmessens leder, Trude Vaaga, ønsker å relansere den gode gamle basartradisjonen i Bergens storstue Grieghallen under selve messehelgen 21.-23. september. Sammen med utstillerne lar det seg gjøre å donere en rekke designprodukter hvor all inntekt skal gå til et godt formål, forteller hun. Ved å innlede et solid samarbeid med Mia Åkerlund og utviklings- og hjelpeorgansiasjonen 4P For People siktes det nå på å lage Vestlandets største designbasar.  Les mer under bildet.

Mia Åkerlund (til v ) og hennes team arrangerte designbasar for første gang i fjor på USF Verftet og har som mål at dette blir et årlig arrangement. Vi vil gjøre en tvist på den tradisjonelle basaren ved at en kan vinne design-premier som er donert av kjente merker, designere og kunstnere, forteller hun. Trude Vaaga ( til h) tror messens publikum vil elske basaren og at det engasjerer ekstra når design og omsorg kan kombineres på denne måten. 

Full planlegging! Trude og Mia i prat om sitt nye samarbeidsprosjekt som går av stabelen siste messedag søndag 23. september i Grieghallen. Sammen med sine respektive team tar de sikte på å lage Vestlandets største designbasar hvor all inntekt uavkortet går til Åkerlunds hjertebarn, Rejoice Village, drevet av 4P For People. Organisasjonen har sitt hovedvirke i Manila, Fillipinene, og har som mål å skape bærekraftige samfunn for sårbare barn og familier. Klikk gjerne på bildet og følg prosjektet.