Tendens blogg

En viktig ramme i hjemmet: Kjøkken + gulv!

Landlig eller stramt? Hvilke innredningsstil skal man velge? Velg fra hjertet, sier trendeksperter. Nå er det de personlige valgene som favoriseres, om man velger det klassiske eller moderne. Heldigvis er vi kommet dit hen at hjem ikke skal innredes ut fra kataloger, men ut fra arvegods, nye kjøp og stilleben satt sammen slik du vil.  I dag har vi plukket to vidt forskjellige kjøkkenmodeller fra våre partnere som vi synes begge på hver sin måte er spennende. Vi har også funnet et vakkert gulv med nordisk preg: 1. Stram kjøkkenmodell fra Studio Sigdal Bergen har fått et lunt preg med grå fargenyanse.  2. Selv om Kvänum Bergen har en rekke moderne kjøkkenmodeller er vi veldig bergtatt av klassiske Broby. Detaljer i messing gir det hele et unikt preg. 3. Det røffe gulvet fra Gulvspesialisten heter Timberwise oak og gir hele rommet tyngde og mykhet.

For mer inspirasjon kan du ta en titt i den herlige vinterutgaven av Tendens. Klikk på et av bildene.