Tendens blogg

Ingri Haraldsen - Awareness

Kamuflasjedrakter, kråkesølv og flytende former

I utstillingen til Ingri Haraldsen, som åpner fredag 16. november i BLOKK visningsrom på Nordnes, møter publikum blant annet kamuflasjedrakter, kråkesølv og sirlig utførte tegninger.

Blokk5.jpg

Utstillingen, som har fått navnet Awareness, spiller på bevissthet, både det å være klar over hva som påvirker oss og hva som foregår rundt oss, men også det å være fanget i sin egen verden, i form av å være for selvsentrert.

ingri-haraldsen-montering-blokk-2018.jpg

Kunstneren viser for første gang arbeider i Bergen. Dette blir derfor også hennes første separatutstilling i byen. Ingri vil vise tegninger som spenner seg fra to meter til ti cm, samt skulptur video og lyd. Lydsporet i utstillingen er komponert av Thomas Strønen f.1972 (Norsk jazzmusiker (slagverk) og komponist, kjent fra mer enn 65 plateinnspillinger, samt internasjonale samarbeid).

Blokk 2.jpg

Ingri Haraldsen (f.1984, Sandnessjøen, Nordland). Utstillingen vil stå til 25. november.