Tendens blogg

BILDEDRYSS MESSEN 2018

Kjære team, utstillere, øvrige bransje, leverandører og publikum. Helgen 21.-23. september ble en innholdsrik messehelg i Bergens storstue, Grieghallen. Det er takket være unike samspill mellom ovennevnte at vi kan skape en solid arena for formidling av design, godt håndverk og kunst. Tusen takk for engasjement, rause ord, heiarop og mot.

Vi har fornyet de fleste avtaler for neste år når det kommer til utstillere, hvilke betyr at vi kan glede oss over messens fremtid og skreddersy messen 2019. Dato er satt til 25.-27. oktober.

Her er bildedryss fra årets messe signert vår dyktige fotograf Dag Randen:

dsr-5.jpg

Det er ingen tvil om at messearenaen er vakker!

dsr-10.jpg

Huset Raa var en av mange flotte utstillere.

dsr-9.jpg

Designgevinster til den store basaren som skulle foregå søndagen ble stilt ut i en egen sone. Det var mulig for publikum å kjøpe årer gjennom hele helgen.

dsr-19.jpg

Et glimt fra standen til Fjord Moods

dsr-14.jpg

Et glimt fra standen til Kodebutikkene som virkelig utpekte seg som en design-godtebutikk!!

dsr-17.jpg

Berle Møbler & Interiør hadde den største standen på messen og gjorde en solid profilering av moderne overraskelser og klassiske godbiter.

dsr-16.jpg
dsr-15.jpg

Et glimt fra standen til Nordisk Rom som bugnet av designnytt.

dsr-20.jpg

Nok et glimt fra Fjord Moods, egenproduserte krakker med unikt preg.

dsr-12.jpg

fotoknudsen hadde hyret dyktige Lisa fra RoomDesign og Gunn Kristin Monsen for å utvikle standen sin. De gjorde en skikkelig fin profilering og ikke minst laget de liv og røre med ballongslipp i forbindelse med 60 års feiring. Dette kan de!

Flere bilder kommer! Hold ut:)