Tendens blogg

MESSEKUNSTEN 2018

Under årets Interiør & designmesse forrige helg opplevde vi at Grieghallens 1 etasje var et ypperlig visningsrom for kunst - sammen med møbler og designprodukter.  Visuelle linjer sammen med flommende dagslys gjennom store vindusflater skapte en god ramme for spennende møter mellom nysgjerrige mennesker og selve kunsten.

Kunst messe 4.jpeg

Messen hadde invitert Daniela Ramos Arias fra ART + FOLK som kurator for årets utstilling. I tett samarbeid med Kunstguide presenterte hun et knippe lokale kunstnere til begeistring for mange besøkende.

Kunst messe 1.jpeg

Messefotograf, Dag Randen, fanget noen fine øyeblikk under årets utstilling.

Kunst messe 2.jpeg

Disse kunstnerne var representert under utstillingen i Grieghallen:

Anne Sophie Blytt

Jiska Huizing

Vegard vindenes

Trudi Jaeger

Astrid Sleire

Klara Sofie Ludvigsen

Vilde Salhus Røed

Linda Soh Trengereid

OM ART + FOLK:

En formidlings plattform som jobber med å gjøre kunstfeltet mer tilgjengelig for folk utenfor kunstmiljøet i Bergen. Det skal bli en ressurs for både kunstfeltet og for folk som ønsker å komme nærmere, eller er interessert i å kjøpe kunst. ART + FOLK drives av Daniela Ramos Arias, en costaricansk kunstner og kunstformidler som bor i Bergen. Prosjektet er støttet av Bergen Kommune og Kulturrådet. www.art-folk.com