DU ER HERVED INVITERT!

“YOU ARE NOT INVITED” er en kraftfull kunstutstilling du ikke bør gå glipp av. Så på vegne av våre venner på Gategalleriet understreker vi: Du er herved invitert! Gatekunstnerne SORRY og Mr. Adolfito har nemlig slått sine kreative krefter sammen og er klar for å gi deg en gatekunstutstilling med meksikanske vibber.

SORRY (t.v)er kjent for sin allsidige stil. Med humor, sjarm og øye for det estetiske er SORRY en av de mest aktive kunstnerne på gatekunstscenen i Bergen. Mystiske Mr. Adolfito (t.h) er en kreativ ildsjel. Ryktene forteller at han lærte sine tricks fra de gamle Aztekerne. Med sin meksikanske bakgrunn har han satt farge på den bergenske graffitiveggen.

Gategalleriet skriver: "You are not invited" viser ikke bare symbiosen av flere kulturer, men også bredden til gatekunst som kunstform. De vidt forskjellige stilene til SORRY og Mr. Adolfito skaper en fargerik eksplosjon av inntrykk.

Vernissage hos Gategalleriet: 12. april kl. 20-22 / Utstillingen står til 27. april og følger ordinære åpningstider: man-fre 11 -17 / lør 11 - 16. Kontakt: post@gategalleriet.no