PROGRAM UTSTILLINGSÅPNING 31. AUGUST.

Endelig er vi klar med programmet for utstillingsåpningen til Straff skader tirsdag 31. august kl 11.00. Vi setter utrolig pris på alle som har meldt seg på seansen, og ser frem til å dele denne stunden sammen med dere. Ikke minst er vi takknemlige for alle programinvolverte som bidrar til å underbygge det viktige budskapet i utstillingen. Se program under bildet!

Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Guri Melby deltar i programmet sammen med gjester som skal fortelle sin personlige historie basert på narkotikapolitikkens konsekvenser. Å delta på åpningsseansen krever registrering, vi har noen få plasser ledig. Påmelding til: trude@conseptnord.no (Galleriet er ellers åpent for alle etter kl 12.00)

Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Guri Melby deltar i programmet sammen med gjester som skal fortelle sin personlige historie basert på narkotikapolitikkens konsekvenser.

Å delta på åpningsseansen krever registrering, vi har noen få plasser ledig. Påmelding til: trude@conseptnord.no (Galleriet er ellers åpent for alle etter kl 12.00)

Program for UTSTILLINGSÅPNING 31. august kl 11.00 i Grieghallen

Innslag, skuespiller Kjersti Elvik

Velkommen, Ina Roll Spinnangr, Tryggere Ruspolitikk og Trude Vaaga, Tendens

Skjebner forteller sine historier

Tale, Statsminister Erna Solberg (åpner utstillingen)

Tale , Kunnskapsminister Guri Melby

Kunstnerens ord, Pernille Sandberg

Heia ungdommen, Helèn Botnevik, Bergen sanitetsforening

Ungdommers psykiske helse, psykolog Rebekka Lossius
Om rusreform, Kenneth Arctander Johansen, daglig leder i RIO

Kaffe og lune skillingsboller i galleriet etterpå fra De bergenske / Bod24