BERGEN SANITETSFORENING PÅ LAG!

Bergen sanitetsforening har inngått som en sentral samarbeidspartner for utstillingen “Straff skader” i Grieghallen med åpning 31. august. Dette falt godt sammen med Bergen sanitetsforening sitt arbeid for unges psykiske helse og livsmestring, sier styreleder Helèn Botnevik, og annonserer samtidig at musiker Marthe Valle vil delta i utstillingsprogrammet på “Ungdommens dag” 1. sept. Valle arbeider for sanitetsforeningen om utvikling av prosjektet N.K.S. Ung RO/URO med Kleppestø ungdomsskole som pilot.

Marthe Valle til venstre. Helèn Botnevik til høyre / www.bergensanitetsforening.noFoto: Tove Lise Mossestad

Marthe Valle til venstre. Helèn Botnevik til høyre / www.bergensanitetsforening.no

Foto: Tove Lise Mossestad

Foto: Tove Lise Mossestad

Foto: Tove Lise Mossestad

Marthe Valle, sykepleier og musiker har erfaring fra akuttmottak for rus og brenner for å komme i dialog med ungdommer når det gjelder forståelse for og refleksjon rundt livets opp og nedturer. 

Foto: Tove Lise Mossestad

Foto: Tove Lise Mossestad

Helén Botnevik, styreleder i Bergen sanitetsforening. Revitalisering og utvikling av Foreningen har vært et mål de 3 siste årene og med fokus på Kvinnehelse og inkludering i tillegg til psykisk helse for unge og eldre.

Tryggere Ruspolitikk - som står bak kampanjen “Straff skader” - og Tendens er svært takknemlige over dette samarbeidet. Program for utstillingen slippes snart. Følg oss!