Tendens blogg

A CONCEPTUAL APPROACH TO MENSWEAR

TRUTH!

Sannhet i det man driver med er veien til god design. Det sier T Michael - den etterhvert så verdenskjente designeren med base i Bergen.

T M 2.jpg

T Michael: Skredder og designer, aktuell med butikk i Tokyo og skokolleksjon i samarbeid med Ecco. Sammen med kreativ direktør og samarbeidspartner, Alexander Helle, overlates ingenting til tilfeldighetene.

T M 6.jpg

Mange tenker at alt skjer så fort i designbransjen, sier T Michael, men understreker at ting tar tid og krever grundig forarbeid. Designeren arbeider hardt hver dag og legger ikke skjul på at nettopp det har vært veien for å lykkes.

T M 1.jpg

Kolleksjonen til T Michael har sakte, men sikkert blitt utvidet med skjorter, bagèr, sko, briller, slips og prisbelønte T kimonoer. Bak hvert design ligger det en historie. Jeg liker å kalle det jeg driver med “ A conceptual approach to menswear”, sier designeren.

T M 5.jpg

Aktuelt nå: Nyåpning i Kanda Sudacho, Tokyo + skodesign i samarbeid med Ecco.

Japan er deres største marked, men hele tre år skulle gå med forarbeid før butikken ble klar til å åpnes. 13. april åpnet de dørene til butikken sin i Tokyo.

T Michael og Alexander Helle jobber med et nytt skodesign i samarbeid med Ecco. Målet er å revolusjonere oppfattelsen av hvordan en vanntett sko kan være.

“Sammen skal vi utvikle en skokolleksjon som pusher grenser, hvor teknologi og funksjon ligger skjult. Skoene ser fucking brilliant ut” - T Michael -

Les mer om det hele i vår sommerutgave som akkurat i disse dager florerer i markedet. Du finner det som billag i Bergens Tidende lørdag 4. mai eller hos alle våre annonsører. Selvsagt kan du titte innom T Michael midt i Bergen sentrum og sikre et rykende fersk eksemplar!

God fornøyelse!

Takk til Dag Randen for foto