Tendens blogg

TENDENS UTVIDER!

Tendens utvider sitt virkeområde og gleder seg over ny satsing knyttet til den bergensbaserte artisten Josefin Winther. Les mer under bildet.

Foto: Francisco Photography

Foto: Francisco Photography

Trude Vaaga i Tendens har inngått samarbeid med Josefin Winther som gir ut sitt femte studioalbum og debuterer på norsk. Trude sin rolle blir å forsterke artistens fortelling gjennom prosjektledelse og strategiutvikling. Hun inngår også som artistens manager.

Josefin Winther har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Artisten og låtskriveren har gitt ut fire album, og spilt hundrevis av konserter både i Norge og i utlandet. Som låtskriver har hun hatt stor suksess, blant annet med låten "Silent Storm" som vant den norske MGP-finalen og kom på 8.plass i Eurovision Song Contest. Anmeldere har blant annet kalt Winther for Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith. Josefin er nå aktuell med sitt nyeste og første norskspråklige album "Uendelig Lys. Uendelig Mørke".

Josefin Winther har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Artisten og låtskriveren har gitt ut fire album, og spilt hundrevis av konserter både i Norge og i utlandet. Som låtskriver har hun hatt stor suksess, blant annet med låten "Silent Storm" som vant den norske MGP-finalen og kom på 8.plass i Eurovision Song Contest. Anmeldere har blant annet kalt Winther for Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith. Josefin er nå aktuell med sitt nyeste og første norskspråklige album "Uendelig Lys. Uendelig Mørke".

Det jobbes nå i mange ledd for å etablere den nye musikken til Winther på beste måte i det norske markedet. Min rolle blir å dra i flere tråder og å ha et helhetlig overblikk over artistens behov for å lykkes, forteller Trude, og legger til at det er mange dyktige kompetansemennesker fra musikkbransjen involvert allerede. En stor fordel er det også at artisten selv sitter på nøkkelkompetanse når det kommer til produksjon og mekanismer rundt utgivelser. I disse dager jobbes det med visuelle tolkninger hvor man helt klart ser kontur av en drøyere og ærligere Josefin.

FOR MER INFO: www.josefinwinther.com

FOR HENVENDELSER KONTAKT:

trude@conseptnord.no

Tendens Management