Tendens blogg

Det unike

Interiørbildet akkurat nå dreier seg om å vise personlighet i innredningen. Vi investerer også i kvalitetsmøbler som har varig verdi og nysgjerrigheten rundt materialers karakter står sterkt. Godt håndverk kommer gjerne i begrenset opplag hos produsentene. Det unike er endelig blitt oppnåelig.

Design med estetisk tyngde og i et bærekraftig perspektiv er med andre ord i vinden. Det lover godt med tanke på miljøutfordringer som fordrer oss til å tenke nytt. Gled deg til juleutgaven som kommer i markedet 30. november med lekre interiørsaker og oppskrifter på julemat. Vi har også laget et lengre portrett av prisbelønte Lars Beller Fjetland som ikke uten grunn stakk av med prisen “Årets designer” under publikumsmessen i Grieghallen tidligere i høst.

Pella styling 10.jpg

Dagens interiørbilde inviterer til personlighet som omhandler “mer enn bare” møbler, lampedesign og småprodukter som pryder i vindusposten. Mat, livsstil og gode teksturer gjennom tekstiler og materialer gir også hjemmet karakter. Bildet over er et glimt fra juleutgavens hjemme hos reportasje.

Styling: Pella Hedeby. Foto:Ragnar Ómarsson för IKEA Livet Hemma

A Collection bean 1- H. Marder.jpg

Designbransje har et sterkt fokus på naturens egne materialer og forvaltning av disse. Vi forbrukere følger tett på og elsker nye oppdagelser. Bildet over viser kjøkken i det bærekraftige materialet, bambus, designet av Ask og Eng.

Lars B nyhet 2.png

Fersk lansering! Kin-samlingen er designet av Lars Beller Fjetland og kommer i valnøtt, mahogny og lønn.

Nylig vant han prisen “Årets designer 2019” på Interiør & designmessen i Grieghallen. En sunn produksjonsforståelse var et av de viktige kriteriene som juryen vektla i vurderingen.

«Kan produktet gjenvinnes og hvordan kan man i så tilfelle oppmuntre sluttbruker til å gjøre nettopp dette? Dette er noen av de tankene som surrer i hodet mitt når jeg utvikler nye prosjekter». -Lars B. Fjetland-

Gå ikke glipp av juleutgaven som er tilgjengelig i markedet fra 30. nov.

Distribusjon: Bergens Tidende, eller tilgjengelig hos våre partnere.

trude signatur.png