Tendens blogg

IKEA TENDENSER PÅ MESSEN

Jøril Korperud Johnsen og Karete Kristoffersen fra avdelingen Retail og Interiør design i IKEA Norge gleder seg over messedeltagelse i Grieghallen 21.-23. september. De ser ekstra frem til å være en positiv endringskaper i folks liv både i selve hjemmet, men og i samfunnet generelt. Med tilstedeværelse av sine beste interiørdesignere ønsker de å samhandle med besøkende på messen. Hjemmet skal fremfor alt være en arena for å bygge identitet og personlighet, sier dyktige Jøril og Karete. Dere kan lese et lengre intervju med dem ved senere anledning her på bloggen.

Hva er våre behov og hva er det vi nordmenn drømmer om egentlig?, undrer IKEA. I samhandling med besøkende messehelgen gjennom skal noen av de fremste av IKEAS interiørdesignere finne ut mer om nettopp dette. 

Ikea 1.jpg

Mennesker drømmer om rom, åpenhet og balanse i livet for å riste av seg stress fra utsiden. 

Synes du dette er spennende bør du sette av messedatoen 21.-23. september.  Klikker du på øverste bildet kommer du direkte inn til årets utstillerliste.