Tendens blogg

Dagens shoppingtips!

Her kommer dagens tips i samarbeid med vår flotte partner  Nordisk Rom på Os. Vi er spesielt begeistret for putene øverst! Og har du sett en stund på de fine stolene fra &tradition og vurderer et kjøp så er det rabatter å hente akkurat nå.

1. Corduroy bredstripet cordfløyel fra Ferm Living 2. In between bord og stoler i røkt eik fra &tradition. Noter deg at stolene fps med 25% rabatt 3. Chambray kurver til skittentøy eller annen oppbevaring fra Ferm Living. 

No rom 1 ferm-fløyel 72.jpg
No rom 2 ANDTRADITION_SS_18_04_Light.jpg
Klikk på bildet og les den inspirerende vårutgaven. Her er bøttevis med innredningstips og nyheter på designfronten. 

Klikk på bildet og les den inspirerende vårutgaven. Her er bøttevis med innredningstips og nyheter på designfronten.