NY LEDER FOR MESSEN

Heia Bergen!

Det er en stor glede å annonsere at dyktige Maria Valding Seim blir Interiør & designmessens prosjektleder. For ingenting vil være overlatt til tilfeldighetene med Maria ved roret. Hun er for mange i bransjen et kjent ansikt og vet å skape liv og røre på store publikumsflater. Det gleder oss at publikumstrivsel og bevissthet rundt god design er stikkord hun allerede har på skisseblokken. Les intervjuet med henne under bildene.

Maria Valding Seim, Senior Prosjektleder i Apriil, skal lede den populære publikumsmessen videre sammen med et knippe kollegaer. Hun var tidligere prosjektleder i Bergen Design Festival (tidligere Raff Designuke i Design Region Bergen), og er derfor dreven i å lage gode arrangementer for byen og folket. Maria er utdannet interiørdesigner og økonom, og har jobbet innen eiendom, også med ansvar for interiør og utforming.

Nå skal du lede messen. Hvilke tanker gjør du deg om dette?

 Jeg ivrer etter å ta fatt på oppgaven - med alt det innebærer av hardt arbeid og moro!

Trude har gjort et fantastisk arbeid og har gjennomført vellykkete messer på løpende bånd med kvalitet i alle ledd, som bergenserne har gått mann av huse for å besøke. Nå skal Apriil Event videreføre den gode trenden og styrke den fantastiske møteplassen og publikumsarena som er skapt. Å inspirere og engasjere bergenserne til videre bevissthet rundt design, interiør og bolig står sentralt.

Messen er en velkjent arena for bergenserne, hvorfor tror du den har vært så populær? Har du tanker om fremtidens messe?

Messens popularitet har helt klart sitt utspring i sin gjentakende aktuelle, fengende og nyskapende tematikk, høye kvalitet på utstillere, gode faglige innhold og profesjonelle gjennomføring.

Vi kan love at kommende interiør-og designmesser vil videreutvikle salgsarenaens gode og unike møteplasser med stor publikumstrivsel.

Det er stort for Tendens å meddele at Apriil skal føre Interiør & designmessen i Bergen videre. Daglig leder Harold Sletten uttaler i en pressemelding at arenaen allerede er godt kjent for å by på det beste innen design og interiør, og er blitt et ikon i byen. Dette skal vi styrke og videreutvikle i samråd med bransje og utstillere, forteller han, og er veldig fornøyd med at Maria Valding Seim skal lede arbeidet. Han legger også til at et knippe kollegaer har erfaring med messegjennomføring og vil være viktige kompetansemennesker for Maria å ha på lag.

 Hva er ditt forhold til interiør, bolig og design.

Forming av verden rundt oss,  fra bygninger til interiør og design samt bevissthet rundt estetikk, funksjon, kultur og miljø ble tidlig en del av livet - min far jobbet som arkitekt og tok sånn sett jobben med seg hjem på utmerket vis. Gjennom mitt virke i Design Region Bergen jobbet jeg tett innpå- og fikk et godt innblikk i bransjen. Min interesse for omgivelsene resulterte i utdannelse som interiørdesigner i voksen alder.

Hva gleder du deg mest til å ta fatt på med messen ?

Det skal bli stor stas å invitere og samle trofaste tilhengere, nytt publikum og dyktige utstillere til nok en gang gode opplevelser rundt det ypperste innen interiør, design og faglig innhold til Norges største salgs- og publikumsmesse.

Vi ønsker Maria og team lykke til!

Vil du være utstiller på messen, eller har andre spørsmål? Kontakt:

maria.valding.seim@apriil.no / 930 98 241