Messekonsulenter

 

+

 
 
EINAR.jpg

EINAR NILSSON

Praktisk leder

Einar er kjent fra det populære oppussingsprogrammet "Tid for hjem", og de aller fleste fikk nok med seg at han vant fjorårets «Skal vi danse» på TV2. Einar har dessuten stoldilla og er glødende interessert i gamle håndverksteknikker og elegant design. Som grafiker har han i mange år jobbet med utforming av bøker og kunstkataloger.

For tiden holder han en rekke foredrag til glede for engasjerte mennesker rundt omkring i landet, og på vår egen messe signerer han et spesielt fargeshow.

RUNE.jpg

RUNE STRANDENES

Snekker

Rune er utdannet byggmester med lidenskap for møbelsnekring. Han startet egen bedrift i 2017 for å drive med lidenskapen og å leve av den. Med ny firmabil og helt fersk reklame, kjørte han en dag forbi produksjonslederen i det velkjente TV-programmet «Tid for hjem». Der fikk han kjapt innpass og det norske folk har stadig kunne følge han på TV skjermen.

Rune er lykkelig gift og har to søte tvillingjenter på 6 år.

SIW.jpg

SIW HAVELAND

Visuell leder

Siw har alltid hatt et glødende engasjement for hjemmeinnredning og design. Hun var en av de første i Norge som startet interiørblogg, og vant en pris i magasinet Bo Bedre for innsatsen.

I dag jobber Siw som 1. innreder for IKEA, samtidig som hun har kreative prosjekter på sidelinjen. Siw mener vi må leke mer i hjemmene våre. Start dagen med en blå parykk eller strø kokosnøtter på gulvet en søndag, oppfordrer hun.

 
DAG.jpg

DAG RANDEN

Interiørfotograf

Interiørfotograf

Dag har jobbet som interiørfotograf i Bergen de siste 10 årene og anses som en av de fremste i landet. 

Han jobber til daglig som boligfotograf hos Eie Eiendomsmegling, men tar også oppdrag for magasiner og arkitektfirmaer. Når han ikke tar bilder er han å finne på verkstedet eller i øvingslokalet.


TOVE.jpg

TOVE LISE MOSSESTAD

Eventfotograf

Tove Lise er etter hvert en velposisjonert fotograf i Bergen og omegn, og har siden Tendens etableringsår fotografert nærmest samtlige reportasjer. Hun arbeider også mye med event og familiefotografering. Naturlig lys er viktig, og hun elsker fremfor alt å benytte naturen og utelivet som studio. Når været byr på utfordringer er det i Urdihuset og Bod24 at fotografen holder til.

LAURIE.jpg

LAURIE POST

Filmdesigner

Amerikanske Laurie Poast er bosatt i Bergen sammen med mannen Yves og to døtre.

Med farens aner fra Luster har likevel den norske kulturarven vært tilstede i Lauries oppvekst. Laurie jobber daglig med kunst og design i sitt verksted midt i Bergen sentrum, og er blitt godt kjent for sine skulpturelle former i materialet kompositt. Laurie tenker dette om livet i Bergen: «Livet her er mer tungvint, men mer sjarmerende og virkelig i tråd med de verdiene og det livet jeg ønsker for meg selv og familien min.»

 
NINA.jpg

NINA GRØNN

Designkurator

Nina er en internasjonal kunstner og interiørdesigner. I 15 år gikk hun i lære og samarbeidet med sin mentor, som er en av Spanias fremste interiørarkitekter og industrielle designere. Nå begynner hun sin egen reise her i Bergen, og ser bare muligheter.

TRUDE.jpg

TRUDE VAAGA

Messesjef

Leder i Tendens, Trude Vaaga, har Cand. Polit fra Universitetet i Bergen med vekt på sosiologi, organisasjon og ledelse. Hun har tidligere jobbet med prosjekter knyttet til omstilling og organisasjonsutvikling i private bedrifter. Nå bruker hun sin erfaring til å utvikle konsepter for å posisjonere Bergen som en viktig arena for formidling av design og kunst. I tett samspill med bransje og et håndplukket kompetanseteam ser hun frem til nok en publikumsfest i Grieghallen. Trude har forresten alltid kaffe på lur!

HILDE.jpg

HILDE MORK

AD

Grafisk designer, fotograf og storyteller med base på Nesodden utenfor Oslo.

Jobber med et bredt spekter av kunder, og har vært Trudes trofaste AD i en årrekker.